Yeni hizmetimiz enerji.pro enerji izleme sistemleri ile ilgili basın açıklamamız sektörel dergi ve gazetelerde  yayınlandı

BEST ENERJİ’NİN YENİ HİZMETİ enerji.pro ENERJİ İZLEME SİSTEMLERİ İLE KALIPLAŞMIŞ ENERJİ VERİMLİLİĞİ UYGULAMALARINA YENİ BİR ALTERNATİFGELİYOR.

6 yıldır Enerji verimliliği alanında hizmet veren BEST Enerji yönetimi; enerji etüdü, enerji yönetimi, enerji kimlik belgesi, yeşil yıldız danışmanlığı, karbon ayak izi hesabı gibi Enerji Verimliliği hizmetlerine “Enerji.Pro: Enerji İzleme ve Yönetim Yazılımı”nı ekledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan BEST Enerji yönetimi kurucu ortağı Kerem ARISOY: “Enerjiyi yönetmek enerjiyi izlemek ile başlar ilkesinden yola çıkarak hazırladığımız yazılımın her aşamasını hizmet verdiğimiz tesislerin teknik müdürlerinin verdiği bilgiler ve kurumsal birikimlerimizden edindiğimiz tecrübeler ışığında şekillendirdik. Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştırdığımız enerji izleme programımız pilot tesislerde yapılan test aşamalarını başarıyla geçti. Her işletmenin farklı talep ve beklentileri olduğunu göz önünde bulundurarak geliştirdiğimiz yazılımımızı piyasadaki sıkıcı ve karmaşık grafiklerden oluşan programlara alternatif olarak tasarladık. Basit ve işlevsel tasarımı sayesinde teknik verileri anlaşılır grafiklere ve raporlara döken programımız özellikle alışveriş merkezi, oteller, zincir mağazalar, zincir marketler, banka şubelerinin yaşadığı teknik sorunların izlenmesine ve anında müdahale edilmesine olanak tanıyor.” dedi.

Enerji.pro enerji izleme sistemleri, Türkiye genelinde 14 alışveriş merkezi, 10 zincir mağaza, 1 otelde kullanılıyor. Yazılım tesisin beklentileri doğrultusunda birçok eklenti ile özelleştirilebiliyor. Alışveriş merkezi ve otellerde manuel veri girişi olanağıyla, raporlara tesisin su, doğalgaz tüketimleri, ortak alan, kiracı dağılımı, satılan oda sayısı, ziyaretçi sayısı, atık/kimyasal miktarı vb. parametreler de eklenebiliyor.

Yazılım ayrıca,

• Bulut tabanlı yapısı sayesinde internetin olduğu her yerden kolay erişim,
  • İstenilen tarih aralıklarında geçmişe dönük analiz imkânı,
  • İhtiyaç kadar enerji izleme noktası ekleme imkânı,
  • Yıllık, aylık, günlük, saatlik ve dakikalık veri sıklığı seçeneği sunuyor.

Yazılım 50 € / Ay’dan başlayan ekonomik çözümlerle piyasaya sunuldu. Enerji.Pro hakkında daha detaylı bilgi almak, birbirinden özellikli modüllerini incelemek için www.enerji.pro ve www.bestenerji.net sitelerini ziyaret edebilir tesisleriniz için fiyat alabilirsiniz.

mall and motto

enerji gazetesi

avm dergi

Read 558 times
Fri Jun 29 07:20:12 +0000 2018

HASTANELERDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNE YÖNELİK ÇÖZÜMLER https://t.co/HjkgP6fikY
Wed Jun 13 15:05:54 +0000 2018

Sevdiklerinizle birlikte, şeker gibi bir bayram geçirmeniz dileğiyle; https://t.co/EiWfKQQHBl
Thu Jun 07 14:59:26 +0000 2018

Enerji Kimlik Belgesi Sınıfı Yüksek Olan Binalara Teşvik Geliyor! https://t.co/MoSg2V7lHh
Tue Jun 05 12:12:00 +0000 2018

Az önce bir fotoğraf paylaştı https://t.co/wyuqWKf34S
Mon May 28 13:32:09 +0000 2018

Biliyor musunuz? https://t.co/mwvHVjCcli
Tue May 22 09:39:11 +0000 2018

BEST Enerji Kurucu ortağı İsmail CALAYIR, 24 Mayıs Perşembe günü saat 14:00 - 15:00 arası Austrotherm Türkiye'nin o… https://t.co/Ue4Fbr6fFX
Thu Mar 29 19:55:40 +0000 2018

9. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı bugün başladı. Sn. Bakanımız @BeratAlbayrak Enerji Verimliliği Eylem Planını h… https://t.co/1WZ5Rnc74J
Sun Mar 11 10:31:31 +0000 2018

@ebebek Mağazalarında Nasıl Enerji Verimliliği Sağlıyoruz? #EnerjiVerimliligi https://t.co/RdtdukIl6l
Mon Jan 15 17:55:41 +0000 2018

RT @EnerjiPro: Enerjiyi Yönetmek, Enerjiyi İzlemek İle Başlar. #EnerjiTasarrufuHaftası #EnerjiVerimliliği #Enerji https://t.co/EKlvL7MebZ
Sun Dec 31 09:08:13 +0000 2017

Ho ho ho! https://t.co/wC97n3yvet

HAKKIMIZDA

BEST Enerji, Binalarda Enerji Verimliliğine odaklanmış ve tüm Türkiye'de faaliyetlerini yürüten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş Enerji Verimliliği Danışmanlığı şirketidir.

BEST ismi, İngilizce'de "En İyi" anlamına gelmesi ile birlikte, aynı zamanda "Binalarda Enerji verimliliği Sistemleri ve Teknolojileri" cümlesinin ilk harflerini almaktadır.